
Ingredienser (3 - 4 port)
500 g pasta
ca 250 gram halloumi
1 grön paprika
1 röd paprika
3 - 4 vitlöksklyftor
2 dl grädde
2 dl créme fraiche
1 msk citronsaft
2 msk fryst persilja
salt, peppar (vi tog kryddpeppar) och cayennepeppar
Gör såhär
Koka pastan. Skär halloumin i bitar och stek den tills den fått gyllenbrun färg. Strimla/skär paprikan i bitar och bryn dem lite i en stekpanna. Pressa i vitlöken över paprikan. När pastan är klar blandar du den med paprikan, alla ingredienser och kryddar med salt, peppar och cayennepeppar. Smaka av.
Gör såhär
Koka pastan. Skär halloumin i bitar och stek den tills den fått gyllenbrun färg. Strimla/skär paprikan i bitar och bryn dem lite i en stekpanna. Pressa i vitlöken över paprikan. När pastan är klar blandar du den med paprikan, alla ingredienser och kryddar med salt, peppar och cayennepeppar. Smaka av.
0