
Ingredienser
_____________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________
400-500 gram köttfärs
400-500 gram köttfärs
1 ask (300 gram) philadelfiaost
1 liten ask (2 dl) creme fraiche
2 påsar tacokrydda
1 gul lök
1 röd paprika
½ purjolök
1 liten ask (2 dl) creme fraiche
2 påsar tacokrydda
1 gul lök
1 röd paprika
½ purjolök
1 burk krossade tomater
riven ost
riven ost
t.ex. sallad, tomat, gurka, lök, tacochips att äta till.
Gör såhär
_____________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________
Blanda philadelfiaost med creme fraiche och bred ut i botten på en ugnsfast form. Finhacka den gula löken och bryn tillsammans med köttfärs, tillsätt påsarna med tacokrydda och rör om. Bred ut köttfärsblandnningen över philadelfiaostblandningen. Häll över de krossade tomaterna.
Skiva purjolöken och paprikan fint och strö över de krossade tomaterna. Strö över osten.
Gratinera i ugn (200°C) i ca 20 minuter, eller tills osten fått en fin färg.
Gör såhär
_____________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________
Blanda philadelfiaost med creme fraiche och bred ut i botten på en ugnsfast form. Finhacka den gula löken och bryn tillsammans med köttfärs, tillsätt påsarna med tacokrydda och rör om. Bred ut köttfärsblandnningen över philadelfiaostblandningen. Häll över de krossade tomaterna.
Skiva purjolöken och paprikan fint och strö över de krossade tomaterna. Strö över osten.
Gratinera i ugn (200°C) i ca 20 minuter, eller tills osten fått en fin färg.
0