ca 2 liter (runt 12-15 glas)Â
_____________________________________________________________________________________
Â
IngredienserÂ
6 st limeÂ
1 granatÀpple
10 isbitarÂ
1 kruka mynta
375 ml mousserande vin (t.ex Asti Cinzano)Â
6 st limeÂ
1 granatÀpple
10 isbitarÂ
1 kruka mynta
375 ml mousserande vin (t.ex Asti Cinzano)Â
ca 2 liter fruktsoda
20 cl romÂ
Gör sÄhÀr
StĂ€ll all dryck i kylen minst 3 timmar innan servering sĂ„ de hinner bli kalla. Skölj och dela limen i klyftor, riv myntabladen i mindre bitar och skala granatĂ€pplet. LĂ€gg i botten av en bĂ„lskĂ„l. HĂ€ll över romen, vinet och fruktsodan. LĂ€gg i isen.Â
Gör sÄhÀr
StĂ€ll all dryck i kylen minst 3 timmar innan servering sĂ„ de hinner bli kalla. Skölj och dela limen i klyftor, riv myntabladen i mindre bitar och skala granatĂ€pplet. LĂ€gg i botten av en bĂ„lskĂ„l. HĂ€ll över romen, vinet och fruktsodan. LĂ€gg i isen.Â
_____________________________________________________________________________________
Â
0